WEDSTRIJD Real Noorderwijk - Bouraza Medina Bruxelles  5 - 2  (2-0)

DATUM 28-11-2014  20:00

DOELPUNTEN Scheerens 2x, Ward Vivijs 2x en Rik Janssens

VERSLAG Het was al een hele poos geleden dat Real Noorderwijk nog eens een thuiswedstrijd mocht spelen, meer bepaald van 17 oktober. Het was dus lang wachten geweest voor de thuissupporters. Met Bouraza Medina Bruxelles kwam er een ploeg op bezoek uit de onderste regionen. Doch de boodschap was om niet te onderschatten, want zij draaien ondertussen toch al heel wat jaartjes mee in eerste klasse. De youngsters van Real trappen om 20u de avond op gang, maar moeten de gekwetsten, kapitein Joren Lambaerts, Pieter-Jan Hendrickx en Brent Hendrickx missen. Na een mindere periode zien we een gemotiveerde en agressievere beloftenploeg een knappe volwassen wedstrijd spelen. Er worden heel wat kansen gecreëerd, het tempo ligt hoog en Real zet voortdurend druk. Toch is het wachten tot de 14e minuut op het eerste doelpunt. Met een gekruist schot maakt Scheerens er 1-0 van. De 2-0 valt net voor de rust, Rik Janssens is afwerker van dienst. Het is Bruxelles dat eerst kan scoren in de 2e helft, Memacho met de aansluitingstreffer: 2-1. Opletten geblazen! Onze youngsters vinden snel terug hun spelpeil van de eerste helft en gaan door op hun elan. In een mum van tijd brengen Scheerens en Ward Vivijs hun ploeg op een 4-1 voorsprong. Voor Bruxelles het signaal om met een vliegende keeper te gaan spelen. Met nog een kleine 2 min. te spelen mildert Talbi tot 4-2, doch luttele seconden later legt Ward Vivijs de eindcijfers vast: 5-2. Mooie prestatie. Real Beloften speelden met: Davy Van Bael, Niels Caers, Smail Bahloul, Rik Janssens, Yannick Scheerens, Ward Vivijs, Jasper Vivijs, Joren Jennes, Kherouach Houtmen en Yannick Arnoets.